QissAlya Permata Hati

QissAlya Permata Hati
Selamat Datang

Tuesday, November 26, 2013

Rm95 DOUBLE STEM CELL

DOUBLE STEM CELL

RAHSIA SIHAT SERTA AWEK MUDA

 1 KOTAK = RM250.00

MINAT NAK JADI AHLI?

2 KOTAK = RM270.00 (SILVER)

12 KOTAK = RM1620.00 (GOLD)

40 KOTAK = RM5400.00 (MOBILE STOKIST)

HUBUNGI:-
SMS / 
WhatsApp SAHAJA: 016 9612666
EMAIL: aizanalyaqis@gmail.com

PEMBAYARAN:-
MAYBANK: 156169203273 ROSHAIZAN MOHD RAZALI
CIMB: 06010750177523 ROSHAIZAN MOHD RAZALI

Memperkenalkan Produk Makanan Penjagaan Kesihatan Dan Awet Muda Pilihan Masa Kini. Bagi Anda Yang Pentingkan Kesihatan Diri, Kecantikan Kulit Dan Wajah Serta Awet Muda, Maka Produk Beasaskan Teknologi Stemcell Terlaris Keluaran Phyto Science Sdn Bhd iaitu"PhytoCell Double Stem Cell". Merupakan Produk Makanan Kesihatan Masakini Dan Sesuatu Yang Amat Anda Perlukan Untuk Hidup Yang Lebih Sihat Dan Tampil Menawan Sepanjang Masa! 

Phyto Science Double Stem Cell

Produk Anti-Penuaan Dan Kesihatan Diri Berasaskan Teknologi Stem Cell Terkini. Gabungan Apple Stem Cell Dan Grape Stem Cell Serta Diperkayakan Lagi Oleh Khasiat Acaiberry Dan Juga Blueberry Untuk Khasiat Dan Kesan Yang Berganda...!
DUTA PRODUK

Datin Paduka Umi Aida                             Khasiat Dan Kebaikan Double Stem Cell

               Telah Terbukti Setakat Ini Bahawa Produk Kesihatan Berasaskan                           Teknologi Apple Stem Cell Dari Switzerland Ini Banyak Membantu Ramai Pengguna Meningkatkan Tahap Kesihatan Serta Membantu Merawat Penyakit. Tetapi Dengan Bantuan R&D Serta Penyelidikan Berterusan Oleh Mibelle Biochemistry, Switzerland Telah Menghasilkan Satu Lagi Penemuan Terbaru Iaitu Grape Stem Cell Berasaskan Teknologi PhytoCellTec Solar Vitis. Ianya Berupaya Memberikan Perlindungan UV Serta Kaya Dengan Kolagen Untuk Membantu Mengekalkan Kesihatan Kulit Dari Luar Dan Dalam
Manakala Ramuan Ekstrak Acaiberry Dan Blueberry Yang Tinggi Tahap Antioksidan Pula Berupaya Menyingkirkan Radikal Bebas Serta Kaya Dengan Khasiat Vitamin Untuk Kesihatan Tubuh Badan.
Secara Ringkasnya Produk PhytoCell Double Stem Cell Adalah Dirumus Khusus Untuk Anda Yang Amat Mementingkan Penjagaan Kecantikan Dan Kesihatan Diri. Double Stem Cell Berupaya Membantu Meningkatkan Tahap Kesihatan Serta Merawat Penyakit Disamping Mengekalkan Keremajaan Kulit Dengan Melambatkan Penuaan.
Amat Sesuai Dan Disyorkan kepada Anda Yang Mahu Sentiasa Kelihatan Cantik, Awet Muda, Nampak Sihat Dan Bertenaga Selalu.

Kini Dengan Harga Yang Lebih Murah Semua Orang Mampu Memiliki Tubuh Yang Sihat, Cantik Menawan Serta Meningkatkan Tahap Keyakinan Dan Penampilan Diri!. Anda PATUT MENCUBA SENDIRI KHASIAT DAN KESAN PhytoCell Double Stem Cell YANG KETARA...!

APAKAH PHYTO SCIENCE DOUBLE STEMCELL™?
PHYTO SCIENCE DOUBLE stemcell™ merupakan kombinasi sel-sel tumbuhan daripada  teknologi Swiss – PhytoCellTec™ MalusDomestica (sel stem Epal)dan PhytoCellTec™ Solar Vitis  (sel stem anggur) diperkayakan dengan Acai Berry dan Blueberry untuk memelihara  kulit anda dari dalam dan memberi hasil yang signifikan.
Double Stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel  pada seluruh tubuh agar sentiasa cergas dan bertenaga. Ia amat sesuai untuk  diamalkan oleh lelaki dan juga perempuan zaman sekarang.


Kelebihan  Teknologi PhytoCellTec™
Satu teknologi inovatif  hasil kajian Mibelle Biochemistry menawarkan  kelebihan yang seperti berikut:
 • Berkeupayaan  menyemai  sel-sel tumbuhan daripada  bilangan yang jarang dan hampir pupus  sementara juga mempelihara alam sekitar.
 • Adanya  tersedia tumbuhan bahan mentah yang mencukupi,   bebas dari gangguan cuaca dan permintaan pasaran yang tinggi.
 • Tumbuhan  bahan mentah adalah bebas daripada pencemaran alam sekitar dan racun perosak.
 • Kepekatan  yang berterusan daripada metabolit di dalam sel stem
PhytoCellTec™ MalusDomestica(Sel Stem Epal)
Uttwiller Spatlauber adalah nama sejenis epal dari Switzerland  yang ditanam sejak kurun 18, ia sepsis yang berkeupayaan untuk menyembuhkan  diri sendiri dan bertahan lebih lama jika banding dengan jenis-jenis yang lain.  Pokok epal ini hamper pupus kerana buahnya yang masam dan kurang diminati. Satu  pasukan saintis dari Mibelle Biochemistry telah membuktikan bahawa tahap  kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec dapat memberi  inspirasi kepada sel stem manusia. Epal ini berbeza dari yang di pasaran, ia  mengandungi antioksidan yang tinggi, jika ia gugur dari pokok, sehingga 4 ke 6  bulan ia tidak akan kecut dan busuk. Pokoknya tercedera akan pulih dengan  cepat. Antara celebrity yang telah menggunakan sel stem epal adalah seperti  Michelle Obama, Jennifer Lopez dan Helen Mirren.


PhytoCellTec™ Solar Vitis (Sel Stem Anggur)
Sel stem ini hasil daripada Anggur Gamay Teinturier Freaux,  sejenis anggur dari Daerah Burgundy,Perancis. Ia mengandungi kandungan  antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk  perlindungan UV. Sel stem ini merangsangkan pembaruan yang berterusan dan  memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dab  tegang. Aktiviti sel stem kulit adalah factor utama dalam memastikan tenaga dan  kapasiti penjanaan semula kulit. Solar Vitis menlindungi dan mengekalkan  aktiviti sel stem spidermis,walaupun dalam keadaan tertekan yang disebabkan  oleh UV.
Berri Acai dianggap sebagai  “beri kecantikan”dari Amazon. Acai ini padat dengan sebatian yang dapat membuat  badan berasa dan kelihatan dengan  menakjubkan dari luar dan dalam badan. Ia  padat dengan antosianin dan flavonoid yang membekalkan lebih banyak antioksidan  berbanding dengan buah beri. Ia mempunyai 5 kali ganda tinggi antioksidan dibandingkan  dengan ginko dan 33 kali dari wain merah. Bahkan ia bukan sekadar  antioksidannya tetapi beri ini juga kaya dengan lemak omega,asid amino,mineral  semulajadi serta vitamin A,B1 dan E.

Buah Berri Biru merupakan penjana antioksidan  yang berkesan. Perubatan tradisional memberitahu kita bahawa Berri  Birumempunyai sejarah yang lama dalam penggunaan dalam anti penuaan, kencing  manis, keletihan mata, menentang kanser serviks/payudara, perlindungan sistem  jantung ,peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menambah kesihatan  saluran darah,mengelakan daripada jangkitan saluran air kencing dan juga  pengurangan kolesterol dalam badan.

Keistimewaan  Produk:

 • Eklusif penggunaan 2 jenis sel stem-Sel Stem Epal dan Sel Stem  Anggur
 • Formula yang sempurna-memastikan produk berkesanan hingga maksima
 • Di import dari Switzerland-bahan mentah Sel Stem Epal dan Sel Stem  Anggur
 • Kaedah Pengekstrakan (PhytoCellTec)-satu teknologi yang tinggi
 • Penganugerahan Innovasi 2008 di Eropah
Kebaikan Produk:
 • Melindungi kulit daripada terkena pancaran UV yang boleh  merosakkan sel-sel kulit.
 • Membantu meningkatkan daya penyerapan kolegen.
 • Meningkatkan stamina fizikal dan peringkat tenaga.
 • Membantu membaiki  dan  pertumbuhan sel-sel baru.
 • Membantu membaiki sistem imuniti.
 • Membantu mengurangkan kedut pada kulit muka.
 • Membantu menguatkan sendi dan tulang.
 • Menghindari daripada peyakit2
 • Melambatkan penuaan.
 • Melaraskan pH dalam badan.
 • Antioksidan.

Antara testimoni-testimoni produk

No comments:

Post a Comment